Trivselregler

För att alla ska trivas måste vi hjälpas åt att ta god hand om våra hus och området. Vi har formulerat regler för vad som gäller i stugorna. I området följer vi de gemensamma regler som gäller i Snasahögarnas fritidsby.

Alla vill komma till en fräsch och välstädad stuga. Därför ska vi lämna stugorna i gott skick.

Rökning är inte tillåten inomhus. Kasta inte fimpar i naturen utan samla i en burk och släng i soporna.

Det är inte tillåtet att använda husets filtar eller andra möbler utomhus. Använd lakan och örngott för att skydda sängkläderna.

Beställa städservice

För dig som vill ha hjälp med städningen finns möjlighet att beställa det. Beställningen ska göras senast en vecka innan avfärd. Kostnad: 1000 kronor per stuga.

Kontakta Anna Duvdahl
Telefon: 070-235 10 22

Husdjur

Ta hänsyn till de som har allergi i någon form. Husdjur är inte välkomna i stugorna.

Vatten

Det är absolut förbjudet att spola ner annat än toalettpapper (och det som kommer ur kroppen) i toaletten. Föremål som bindor kan orsaka stopp i avloppsledningarna. Doftbehållare är förbjudna i toaletterna.

Häll inte ut olja och fett i vasken eller avloppet. I stället tömmer du fettet i plastdunkar som finns i sophusen. Anläggningen för rening av avloppsvattnet saknar kemisk rening och klarar därför inte fetter.

Ge nästa gäst en bra start

Lämna hushållspapper, toapapper, diskmedel och en fräsch disktrasa till gästen som kommer efter dig.

Parkering

För boende på Stråten under vintersäsongen gäller att använda markerade parkeringar. Felparkerade bilar blockerar annars vägen för snöröjningsfordonen. Parkera inte på körbanan!